Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Biokopri

Szilárd tüzelésű biomassza tüzeléstechnikára szakosodott, 2009-óta működő vállalkozás vagyunk, több mint 2000 darab üzemelő kazánnal. Szakterületünk a hasábfa, fa apríték, fa pellet vagy magas hamu tartalmú agri pellet, szalmabála és más mezőgazdasági melléktermékek tüzelése, az automata kazánban elégethető apríték előállítása valamint az elektromos padlófűtés, kültéri felületfűtés és fagymentesítés, elektromos kazán központi fűtési rendszerhez és ipari célú felhasználásra.

10 kW és 25 MW közötti hőteljesítmény kategóriában, a hazai biomassza fűtés- és tüzeléstechnikai igények szinte teljes körére találnak partnereink kínálatunkban megoldást.

Ne siesse el a beruházási döntését, szánjon időt az igényfelmérésre, a tanácsadásra, a tervezésre is, és keresse szakembereinket.

Öt közép- és nyugat-európai kazán gyártó, egy agri pellet égőfej és egy apríték készítő gép specialista képviseletében, a saját tapasztalatainkon túl, óriási gyártói szakmai tudásbázisra építhetünk. Ez a szakmai tudás és gyakorlati tapasztalat pedig minden vásárlónk és partnerünk rendelkezésére is áll.

Saját szerviz szakembereink ismereteire építve, a tőlünk vásárolt berendezések folyamatos üzemeltetésben és karbantartásban is aktív szerepet vállalunk.

AA Creditworthy

A BIOKOPRI Kft., 2016. januárjában a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik.

A tanúsítvány azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony. A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk, megbízhatóságuk alapján. A jelenlegi cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kapnak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.