Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szerviz

MEGBÍZHATÓAN RENDLKEZÉSRE ÁLLÓ SZERVIZ = BIZTONSÁG


Ha a BIOKOPRI-tól vásárol, akkor nem kell attól félnie, hogy az Ön kazánján tanulja meg a forgalmazó is a szakmát. Több száz, jelenleg is üzemelő kazánunk tapasztalata az Ön számára is kiszámítható biztonságot jelent.

Fűtési szezonban, ha áll a kazán, az Ön számára is vészhelyzet. A BIOKOPRI partnereként azonban az ország teljes területén számíthat arra, hogy szerviz szakembereink akár 24 órán belül* megkezdik a hiba elhárítását.

Az Ön számára a gyártói garancia is a biztonságot jelenti. Az általunk forgalmazott kazánok kazántestére jellemzően 5 év garanciát, míg a kazánok forgó és mozgó berendezéseire 2 év általános garanciát biztosítunk a gyártóink támogatásával.

A képzetlen „szakember” pedig sok esetben több kárt okoz, mint hasznot. Azért hogy Önnek ne kelljen ettől tartania, a BIOKOPRI szervizes szakemberei minden évben legalább 2 hetet töltenek gyártói továbbképzéseken és szakmai konzultációkon.

Garanciális vagy garancia időn túli meghibásodás esetén kérjük forduljon szerviz vevőszolgálatunkhoz, a szerviz@biokopri.hu e-mail címen! Levelében pontosan nevezze meg a meghibásodott terméket, illetve részletesen írja le az észlelt problémát vagy hibákat a pontos és gyors hibaelhárítás érdekében. Köszönjük!


A *24 órán belüli szervizszolgáltatás kizárólag az erre szerződött partnereink számára biztosított.