Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Centrometal TB inox HMV tároló 1 hőcserélővel (120-850 liter)

Gyártó:
A Centrometal rozsdamentes használati meleg víz tároló, használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított, magas higiéniai színvonalat garantáló, rozsdamentes acél tartályok, beépített termosztát szabályzással.

Leírás

A TB HMV tartály sorozat 120, 150, 200, 300, 600 és 800 liter űrtartalmú kivitelben készül. A tartályba bevezetett nagy hő átadó felülettel bíró csőspirál hőcserélőn keresztül a kazán fűtési melegvize, vagy egy másik hőforrás hője is hasznosítható. Gyakran napkollektor rendszerbe kapcsolva, plusz kiegészítő hőtároló kapacitást biztosít a STEB HMV tartályok mellé.

A TB 120/150/200 tartályok esetében a csatlakozások a tartály tetején találhatók, míg a TB 300/600/800 modellek hátulsó csatlakozás kialakítással rendelkeznek.

A Centrometal rozsdamentes használati meleg víz tároló az INOX anyag alkalmazásának köszönhetően a legszigorúbb higiéniai és minőségi elvárásoknak is megfelel. Az alkalmazott, legkorszerűbb műszaki megoldásoknak köszönhetően a termékek megbízhatók, és használatuk biztonságos.

A Centrometal TB sorozat tartályai ún. recirkulációs vezetékkel felszereltek, melynek köszönhetően a meleg víz folyamatosan rendelkezésre áll a csap előtt, így meleg víz kivétel előtt nem szükséges a hideg vizet kiengedni, amíg megérkezik a meleg víz.

A termékek további fontos tulajdonsága a rendkívül kiegyenlített használati melegvíz nyomás és vízáram, így egy adott pillanatban akár több ponton is lehetséges megfelelő vízárammal melegvíz kivét a HMV rendszerből.

A tartály hátsó részén kialakított merülő hüvelyben elhelyezhető egy hőmérséklet szenzor.

A tartály elülső felén került elhelyezésre a hőmérséklet kijelző, és a tartályon átfolyó vizet mozgató szivattyút indító termosztát is.

A HMV tartály hőszigetelése 80 mm vastagságú üveggyapot, mely hatékonyan csökkenti a tartály test hőveszteségét.

Gyártásuk a gyártó ISO 9001/2000 minőségirányítási rendszerével összhangban történik.

A tartály alapfelszereltsége:

  • Rozsdamentes acél tartály test
  • 80 mm hőszigetelés és lemez borítás
  • Hőmérséklet kijelző és szivattyút indító tartály termosztát

Amennyiben elnyerte a tetszését, az alábbi módokon vásárolhatja meg:

  1. A termékek közvetlenül a www.kazanexpressz.hu-n megvásárolhatók, kérjük kattintson ide.
  2. Az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/320-058 vezetékes, illetve a 30/915-2685 mobil számon.
  3. Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.