Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Centrometal STB inox HMV tároló 2 hőcserélővel (200-850 liter)

Gyártó:
A Centrometal rozsdamentes használati meleg víz tároló, használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított, magas higiéniai színvonalat garantáló, rozsdamentes acél tartályok, beépített termosztát szabályzással.

Leírás

A tartályba bevezetett nagy hőátadó felülettel bíró, spirál kialakítású alsó és felső hőcserélőkön keresztül a kazán fűtési meleg vize, és egy további hőforrás hője is hasznosítható. Felárért szolár vezérlés is rendelhető hozzá, így napkollektor rendszerek ideális kiegészítőjeként is alkalmazható. A Centrometal STB használati meleg víz tartály esetében a csatlakozások (két hőforrás bejövő és kilépő, hálózati és használati meleg víz, recirkulációs) a tartály oldalán kerültek elhelyezésre.

A Centrometal STB rozsdamentes használati meleg víz tároló az INOX anyag alkalmazásának köszönhetően a legszigorúbb higiéniai és minőségi elvárásoknak is megfelel. Az alkalmazott, legkorszerűbb műszaki megoldásoknak köszönhetően a termékek megbízhatók, és használatuk biztonságos.

A Centrometal STB sorozat tartályai ún. recirkulációs csatlakozással felszereltek, melynek köszönhetően, a recirkulációs ág kiépítése után a meleg víz folyamatosan rendelkezésre áll a csap előtt. Így meleg víz kivétel előtt nem szükséges a vezetékben lévő hideg vizet kiengedni, amíg megérkezik a meleg víz. (a recirkulációhoz szükséges HMV keringető szivattyú nem része a tartálynak)

A tartály hátsó részén kialakított merülő hüvelyben elhelyezhető egy hőmérséklet szenzor. Igény esetén, a tartály testen gyárilag kialakításra kerülhet egy csatlakozó nyílás egy külön rendelendő elektromos fűtő betét részére. (Ehhez az egyedi nyíláshoz kérjük rendeléskor a méret elvárások megadását, vagy előzetes kapcsolatfelvétel kollégáinkkal)

A tartály elülső felén került elhelyezésre a használati meleg víz hőmérséklet kijelző.

A HMV tartály hőszigetelése 80 mm vastagságú ásványi gyapot, mely hatékonyan csökkenti a tartály test hőveszteségét.

Gyártásuk a gyártó ISO 9001/2000 minőségirányítási rendszerével összhangban történik.

Anyagminőség: WNr. 1.4571 (AISI 316Ti)

A tartály alapfelszereltsége:

  • Rozsdamentes acél tartály test 2 db hőcserélő spirállal
  • Tartály test oldalsó kialakítású hőcserélő, hálózati víz és recirkulációs csatlakozásokkal, illetve alsó elhelyezésű tisztító nyílással és leeresztő csatlakozóval
  • Hátulsó elhelyezésű merülő hüvely a hőmérséklet érzékelőnek
  • 80 mm hőszigetelés és műbőr borítás
  • beépített hőmérséklet kijelző
  • 5 év gyártói garancia a tartály átrozsdásodására és víz szivárgásra

Amennyiben elnyerte a tetszését, az alábbi módokon vásárolhatja meg:

  1. A termékek közvetlenül a www.kazanexpressz.hu-n megvásárolhatók, kérjük kattintson ide.
  2. Az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/320-058 vezetékes, illetve a 30/915-2685 mobil számon.
  3. Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.