Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Centrometal LKB DIGI inox HMV tároló 1 hőcserélővel (100-120 liter)

Gyártó:
Az inox használati meleg víz tároló, HMV előállításra és tárolásra kialakított, magas higiéniai színvonalat garantáló, rozsdamentes acél tartályok, függőleges és vízszintes elrendezésben, beépített digitális szabályzóval.

Leírás

Az LKB-Digi inox használati meleg víz tároló sorozat (vízszintes elrendezésű) 100 és 120 liter, míg az SKB-Digi sorozat (függőleges elrendezésű) 80, 100 és 120 liter űrtartalmú kivitelben kapható. A tartályba bevezetett nagy hő átadó felülettel bíró csőspirál hőcserélőn keresztül a kazán fűtési melegvize, vagy egy napkollektor hője is hasznosítható. Gyorsan 60 °C fölé emelve a tartályban lévő víz hőmérsékletét.

Ezt egészíti ki alternatív hőforrásként a tartályba beépített elektromos fűtési panel. A tartály a rozsdamentes anyag alkalmazásának köszönhetően a legszigorúbb higiéniai és minőségi elvárásoknak is megfelel. Az alkalmazott, legkorszerűbb műszaki megoldásoknak köszönhetően a termékek megbízhatók, és használatuk biztonságos.

Az LKB-Digi és SKB-Digi inox használati meleg víz tároló sorozat tartályai ún. recirkulációs vezetékkel felszereltek, melynek köszönhetően a meleg víz folyamatosan rendelkezésre áll a csap előtt, így meleg víz kivétel előtt nem szükséges a hideg vizet kiengedni, amíg megérkezik a meleg víz.

A termékek további fontos tulajdonsága a rendkívül kiegyenlített használati melegvíz nyomás és vízáram, így egy adott pillanatban akár több ponton is lehetséges megfelelő vízárammal melegvíz kivét a HMV rendszerből.

A tartály pontosan beállítható digitális vezérlővel rendelkezik, mely az aktuális igényeknek megfelelően használja a rendelkezésre álló kazán vagy napkollektor hőjét, illetve aktiválja az elektromos fűtőpanelt. Fagyás elleni védelemmel felszerelve.

A HMV tartály hőszigetelése alumínium kasírozott üveggyapot, mely hatékonyan csökkenti a tartály test hőveszteségét.

Gyártásuk a gyártó ISO 9001/2000 minőségirányítási rendszerével összhangban történik.

A tartály alapfelszereltsége:

  • Rozsdamentes acél tartály test
  • 80 mm hőszigetelés és lemez borítás
  • Digitális vezérlés

Amennyiben elnyerte a tetszését, az alábbi módokon vásárolhatja meg:

  1. A termékek közvetlenül a www.kazanexpressz.hu-n megvásárolhatók, kérjük kattintson ide.
  2. Az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/320-058 vezetékes, illetve a 30/915-2685 mobil számon.
  3. Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.