Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Centrometal EL-CM HOMETECH 4,5-16 kW elektromos kazán

Gyártó:
Különleges kialakítású, falba beépítendő, 4,5-16 kW névleges teljesítményű elektromos kazánok központi fűtéshez, beépített Wilo frekvencia szabályozott keringető szivattyúval, zárt tágulási tartállyal, biztonsági berendezésekkel és 99%-os működési hatásfokkal.

Leírás

Centrometal El-Cm HomeTech 4,5-16 kW elektromos kazán

A gyártó egyik legújabb fejlesztésű elektromos kazánja, mely elsősorban új építésű, vagy teljes körű fűtéskorszerűsítésen, felújításon áteső ingatlanokba való telepítésre tervezett. A különleges kialakításának köszönhetően, felszerelése során a kazán test a fal síkja mögé kerül beépítésre (minimális falvastagság 150 mm / gipszkarton válaszfalba nem beépíthető), kizárólag a nyitható kazán fedőlaphoz való hozzáférést szükséges biztosítani. A kazán korszerű digitális kezelő felülete a kazán elülső oldalán, könnyen hozzáférhetően került elhelyezésre. Az összes többi részegység, egy WILO frekvencia szabályozott főköri keringető szivattyúval és egy 10 literes zárt tágulási tartállyal együtt a burkolat mögött, a falba beépítve helyezkedik el. FONTOS. A kazán tok kialakítása során, a kazán részegységek alatt elégséges helyet biztosít a gyártó, egy, akár 7 körös szabvány kialakítású osztó gyűjtő beépítésére is (450 mm szélességben és 600 mm magasságban).

A 4,5-16 kW teljesítményű elektromos vízteres kazánok 99%-os hatásfokkal, fal, padló vagy radiátoros központi fűtési rendszerekhez. Elegáns megjelenésű és informatív vezérlőpanellel, Wilo (Erp) keringető szivattyúval és a kezelő felületen manuálisan több teljesítmény lépcsőben leszabályozható maximális teljesítménnyel.

Fűtési meleg víz előállítás 10-80°C vezérlet hőmérséklet (4-85°C működési hőmérséklet tartomány) és 0,8-2,2 bar üzemi nyomás tartományban áll rendelkezésre (0,4-2,6 bar működési nyomás tartomány). Az előremenő víz hőmérséklete 1°C fokos lépésekben állítható be. Az El-Cm HomeTech kazán gyárilag beépített fűtési keringető szivattyúval, digitális kijelzővel szerelt intelligens vezérléssel, ezen kívül tágulási tartállyal, és a működéshez szükséges biztonsági berendezésekkel szállított. Üzemeltetéséhez egy vagy három fázisú elektromos csatlakoztatás szükséges (230V bekötés kizárólag a 4,5, 6 és 9 kW esetén lehetséges), a kazán tág üzemi nyomás tartományának köszönhetően nyitott és zárt fűtési rendszerre egyaránt kapcsolható (a fűtésrendszer minimális nyomása a kazán működéséhez 0,4 bar).

A Centrometal El-Cm HomeTech 4,5-16 kW elektromos kazán alapfelszereltsége:

  • Vízteres kazántest digitális vezérléssel és elektromos fűtőbetétekkel
  • Kazántest tokkal a falba való beépítéshez
  • Beépített fűtési szivattyú, tágulási tartály és biztonsági berendezések
  • Magyar nyelvű kezelési utasítás
  • 4 év teljes körű garancia

Amennyiben elnyerte a tetszését, három féle módon vásárolhatja meg:

  1. Közvetlenül tőlünk, az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/320-058 vezetékes, illetve a 30/556-3274 vagy a 30/321-7971 mobil számon.
  2. Webshopon keresztül ide kattintva, ahol a teljes Centrometal CentroPelet termék kínálatunk kiegészítőkkel együtt megvásárolható. Webshopunk: www.e-futesbolt.hu
  3. Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.