Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Centrometal CENTROPELET ZR12 légbefúvásos pellet kályha

Gyártó:
Egyedi ívelt kialakítású külső burkolattal ellátott, magas hatásfokú, 9 kW hőteljesítményű, beépített ventilátorral felszerelt, meleg levegő befúvásos, fapellet tüzelésű kályha. Kedvező költségű és könnyen telepíthető, üzemeltetéséhez sem radiátor, sem kiépített központi fűtési rendszer nem szükséges.

Leírás

A fűtött térben elhelyezve nem csak a helyiséget és a lakást teszi hangulatosabbá, de a hőlégbefúvásnak köszönhetően gyorsan és hatékonyan biztosítja annak fűtését is.

Az ingatlan hőszigeteltségétől függően, a kályha teljesítménye maximum 90-100 m2 terület gazdaságos fűtésére alkalmas.

A fehér, szürke vagy bordó színben rendelhető pellet kályha, 20 liter űrtartalmú beépített pellet tároló tartállyal rendelkezik. Automata tüzelőanyag adagolással, begyújtással, égőfej tisztítással és égési levegő adagolással működik. Üzemelése közben a fűtött térből vagy egy kiegészítő hő csatorna segítségével kintről szívja be a friss levegőt, melyet a csöves hőcserélő rendszerén átfújva juttat be a fűtendő helységbe.

A Centrometal meleg levegős pelletkályha, vagy pelletkandalló hőmérséklet szabályozáshoz beépített termosztáttal rendelkezik, mely napi és heti működésre programozható.

A keletkező füstgáz elvezetéshez, illetve a kéményre való csatlakoztatáshoz 80 mm átmérőjű csőkészlet szükséges. A kályha modell három színben, 9 kW névleges teljesítményben rendelhető.

A kályha alapfelszereltsége:

  • kályhatest burkolattal
  • égéstér, aktív égési levegő bejuttatással
  • fűtési levegő ventillátor
  • termosztát és digitális szabályzó
  • magyar nyelvű kezelési utasítás

Rendelhető kiegészítők:

  • 80 mm-es füstcső készlet
  • Wifi adapter mobil alkalmazáshoz

Amennyiben elnyerte a tetszését, három féle módon vásárolhatja meg:

  1. Közvetlenül tőlünk, az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/320-058 vagy a 79/468-890-es vezetékes számon.
  2. Webshopon keresztül ide kattintva, ahol a teljes Centrometal CentroPelet termék kínálatunk kiegészítőkkel együtt megvásárolható. Webshopunk: www.pelletkalyhawebshop.hu
  3. Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.