Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Centrometal CENTROPELET Z14 / Z16 CAN légbefúvásos pellet kályha

Gyártó:
Kiemelkedő hatásfokú (93,5-98%), 12,5/15,2 kW névleges hőteljesítményű, 3 db beépített ventilátorral felszerelt, meleg levegő befúvásos, fapellet tüzelésű kályha vagy pellet kandalló. A kandalló hátsó felén kialakított 2 db meleg levegő csatlakozáson keresztül, a kályha által előállított hő egy része átcsatornázható egy vagy több további helyiségbe.

Leírás

A kandalló a hőteljesítményét, az Ön igényének és beállításának megfelelően leadhatja kizárólag a kandalló helyiségében, a kandalló helyiségében és az egyik elcsatornázható hátulsó csatlakozáson, vagy az elülső és a két hátulsó csatlakozáson keresztül.

Az előállított hő teljes egészében a hátsó csatlakozó nyílásokon keresztül nem csatornázható el. Az elcsatornázott meleg levegő légcsatorna maximális hossza, mindkét légcsatorna esetében elérheti a 8 métert, a szállított meleg levegő a maximum 100 °C-os hőmérsékletet.

A CentroPelet Z14 C / Z16C pellet kandalló felépítése:

A berendezés 4 db ventilátorral szerelt. Az első ventilátor a kandalló helységébe befújt meleg levegőért bejuttatásáért felel. A második és harmadik ventilátor centrifugál ventilátor, amelyek az elcsatornázható levegő ellátást biztosítják. A negyedik ventilátor a füstgáz be-, illetve az égési levegő kijuttatását támogatja.

A lángtér alumínium bevonatú acél lemez burkolattal rendelkezik, az öntöttvas tüzelőrostély alkalmazása javítja az égés hatásfokát és növeli annak élettartamát. A tercier égési levegő bejuttatás nem csak az égési hatékonyságot javítja, hanem a kandalló üvegajtó belső felületének lerakodó koromtól való tisztításához is aktívan hozzájárul.

A meleg levegő hőcserélő rendszer nem csak az égéstér feletti csöves hőcserélőkből áll, hanem a lángtér mögötti burkolati elemek belső felületét is aktívan használja. Könnyen hozzáférhető hamu tárolóval felszerelt, mely nem csak a tüzelőrostélyról, hanem az égésétér mögötti hőcserélőből lehulló égésterméket is összegyűjti.

Egyszerűen és gyorsan karbantartható, még az átlagos használat mellett évente egyszer esedékes nagytakarítás is könnyen kivitelezhető, köszönhetően annak, hogy a belső burkolati elemek kialakítása és rögzítése gyors és szerszámok nélküli lebontást tesz lehetővé.

A hermetikusan zárt pellet tartály 23 kg / 35 liter pellet befogadására kialakított.

A vezérlő panel 6 nyomógombos kialakítással, naponta több begyújtási és kioltási fázis programozható be, akár a hét minden napjára.

Alapfelszereltségként távirányítóval szállított.

Az ingatlan hőszigeltségétől függően, a kályha teljesítménye maximum 90-150 m2 alapterületű lakás gazdaságos fűtésére alkalmas.

Amennyiben elnyerte a tetszését, három féle módon vásárolhatja meg:

  1. Közvetlenül tőlünk, az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/320-058 vagy a 79/468-890-es vezetékes számon.
  2. Webshopon keresztül ide kattintva, ahol a teljes Centrometal CentroPelet termék kínálatunk kiegészítőkkel együtt megvásárolható. Webshopunk: www.pelletkalyhawebshop.hu
  3. Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.