Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Centrometal CAS-BS fűtési puffer tartály (500-1000 liter)

Gyártó:
A Centrometal CAS-BS puffertároló hőcserélővel és HMV tartállyal, fűtésrendszerbe kapcsolt fűtési meleg víz tartály szolár csőspirállal kiegészítve, mely hőtárolásra és használati melegvíz előállítására is alkalmas. A meleg vizet tárolják, majd a fűtési vagy a használati meleg víz igénynek megfelelő tempóban betáplálják a rendszerbe. 500, 750 vagy 1000 literes űrtartalomban.

Leírás

Szolár csőkígyóval kiegészített, hőtárolásra és használati melegvíz előállítására egy időben is alkalmas puffer tartály. Az alapkivitelű tárolóba beépítésre kerül a szolár csőkígyó, illetve afelett egy 125 vagy 170 literes rozsdamentes acélból készült HMV tároló is. Így ez a puffer tároló képes a kazánból és a napkollektorból érkező hőt betárolni, majd azt a fűtési rendszerbe betáplálni és ezzel együtt használati melegvizet is biztosítani. A napkollektornak köszönhetően ezzel a kivitellel a fűtési idényen kívül is pluszköltség mentesen biztosított a használati melegvíz. Fontos, hogy a HMV tartály és szolár cső utólag a puffer tárolóba nem építhető be.

A puffer tartály méretezéséhez használt ökölszabály szerint, faelgázosító kazán esetén kW-onként 50 liter, míg apríték vagy pellet tüzelés esetén 30 liter tartály kapacitást érdemes számolni.

A CAS-BS puffertároló hőcserélővel és HMV tartállyal, legfontosabb jellemzői:

Acéllemez tartály test, 500 és 750 literes tartályok esetén 2 mm, 1000 liter kapacitás esetén 3 mm-es falvastagsággal. A tartály alapja 3 mm vastagságú.

Tartály mérettől függő, 1,9 – 3,2 m2 felületű és 10,5 – 17,5 liter űrtartalmú vékonyfalú csőkígyó, mely az alternatív hőforrásból érkező hő és a tartályban lévő víz közötti hőcsere felülete.

Az 500 literes puffer tartály esetén 125 liter, a 750 és 1000 literes tartályok esetén 170 liter űrtartalmú magas higiéniai színvonalú, INOX használati melegvíz tartály.

100 mm habszivacs szigetelés, cipzárazható műbőr borítással. Felárért időjárás álló szigeteléssel is rendelhető.

Tartályban lévő víz hőmérsékletének mérése 4 ponton, 4 db beépített hőmérséklet kijelzővel.

2 soros 4 pontos csonkozású 90°-ban elforgatott 6/4”-os csatlakozók.

A tartály alapfelszereltsége:

  • Acél tartály test
  • 100 mm hőszigetelés és műbőr borítás
  • Beépített 1,9 – 3,2 m2 felületű és 10,5 – 17,5 liter űrtartalmú vékonyfalú csőkígyó
  • Beépített 125/170 liter űrtartalmú INOX használati melegvíz tartály

Rendelhető kiegészítők:

  • Időjárás álló hőszigetelés, külső tartály elhelyezéshez
  • Beépített kombinált szolár csőspirál és INOX HMV tároló >> CAS-BS sorozat

Amennyiben elnyerte a tetszését, az alábbi módokon vásárolhatja meg:

  1. A termékek közvetlenül a www.kazanexpressz.hu-n megvásárolhatók, kérjük kattintson ide.
  2. Az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/468-890 vezetékes, illetve a 30/284-5365 mobil számon.
  3. Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.