Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Centrometal CAS-B fűtési puffer tartály (500-1000 liter)

Gyártó:
Fűtési puffertartály beépített INOX bojlerrel, fűtésrendszerbe kapcsolt meleg víz tárolók, melyek hőtárolásra és használati melegvíz előállítására is alkalmasak. A meleg vizet tárolják, majd a fűtési vagy a használati meleg víz igénynek megfelelő tempóban betáplálják a rendszerbe. 500, 750 vagy 1000 literes űrtartalomban.

Leírás

A fűtési puffertartály beépített INOX bojlerrel alkalmas fűtési víz és használati meleg víz tárolására. Ebben az esetben az alapkivitelű tárolóba beépítésre kerül egy 125 vagy 170 liter űrtartalmú rozsdamentes acélból készült HMV tároló is. A kazánból érkező melegvíz ekkor nem kizárólag a fűtési rendszerbe szolgáltatja a hőenergiát, hanem a tárolt víz a HMV tartályt is felfűti. Ez a megoldással pedig a fűtési szezonban még egy nagyobb család használati melegvíz igényét is képes plusz költség nélkül biztosítani. Fontos, hogy a HMV tartály utólag a puffer tárolóba nem beépíthető. Vagyis, ha jelenleg más rendszert használ, de a jövőben tervezi a fűtési energiát használati melegvíz előállításra is kihasználni, akkor érdemes már most ezt a kivitelt választania.

A puffer tartály méretezéséhez használt ökölszabály szerint, faelgázosító kazán esetén kW-onként 50 liter, míg apríték vagy pellet tüzelés esetén 30 liter tartály kapacitást érdemes számolni.

A CAS-B fűtési puffer tárolók legfontosabb jellemzői:

Acéllemez tartály test, 500 és 750 literes tartályok esetén 2 mm, 1000 liter kapacitás esetén 3 mm-es falvastagsággal. A tartály alapja 3 mm vastagságú.

Az 500 literes puffer tartály esetén 125 liter, a 750 és 1000 literes tartályok esetén 170 liter űrtartalmú magas higiéniai színvonalú, INOX használati melegvíz tartály.

100 mm habszivacs szigetelés, zipzárazható műbőr borítással. Felárért időjárás álló szigeteléssel is rendelhető.

Tartályban lévő víz hőmérsékletének mérése 4 ponton, 4 db beépített hőmérséklet kijelzővel.

2 soros 4 pontos csonkozású 90°-ban elforgatott 6/4”-os csatlakozók.

A tartály alapfelszereltsége:

  • Acél tartály test
  • 100 mm hőszigetelés és műbőr borítás
  • Beépített 125/170 liter űrtartalmú INOX használati melegvíz tartály

Rendelhető kiegészítők:

  • Időjárás álló hőszigetelés, külső tartály elhelyezéshez
  • Beépített kombinált szolár csőspirál és INOX HMV tároló >> CAS-BS sorozat

Amennyiben elnyerte a tetszését, az alábbi módokon vásárolhatja meg:

  1. A termékek közvetlenül a www.kazanexpressz.hu-n megvásárolhatók, kérjük kattintson ide.
  2. Az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/468-890 vezetékes, illetve a 30/284-5365 mobil számon.
  3. Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.